facebook_pixel
Ale!

Fidget Spinner+ stressilelu metalliväri (sininen)

15,90  3,90 

4 varastossa

Kuvaus

FIDGET SPINNER – Rentoutumista ja keskittymiskykyä parantava stressilelu

Tyylikäs ja hauska metallinvärinen fidget spinner –stressilelu eli tuttavallisimmin sanottuna sormihyrrä. Metallinvärinen fidget spinner on valmistettu laadukkaasta muovista ja sen valmistuksessa on käytetty herkästi pyöriviä laakereita. Laadukas kolmesiipinen fidget spinner pyörii useamman minuutin ajan ja siinä ajassa se saa sinut jo koukutetuksi fidget spinnerien maailmaan. Malli on tasapainotettu mahdollisimman tarkasti, jotta pyöriminen kestäisi mahdollisimman kauan. Laadukkaat laakerit mahdollistavat pitkäkestoisen pyörimisen.

Metallinvärinen sormihyrrä soveltuu hillitympään makuun ja siksi sen voi myös yhdistää hyvin osaksi pukeutumista. Onhan kulta/hopea aina trendikäs ja ajaton väri. Kolmesiipinen ja metallinvärinen malli on sopivan perinteinen eikä pitkän ajan käytön jälkeenkään ärsytä sinua. Tämän mallinen fidget spinner soveltuu erinomaisesti ensimmäiseksi ja aloittavalle spinnerin harrastajalle, koska siinä ei ole liikaa ominaisuuksia ja väri on sopivan hillitty. Malli soveltuu yhtä hyvin pojalle, tytölle, miehelle tai naiselle. Anna fidget spinnerin näkyä vaikka rintataskustasi tai laukustasi ja esittele stressilelua myös ystävillesi.

Voit opetella fidget spinnerillä hienoja temppuja ja kehittyä fidget spinnerien pyörittämisen mestariksi. Haasta itsesi ja kaverisi fidget spinnerien temppujen maailmaan. Erilaisia temppuja on mahdollista tehdä kymmeniä tai jopa satoja ja uusien temppujen kehittämisessä vain mielikuvitus on rajana. Saatte kaverisi kanssa kivaa yhteistä tekemistä!

Fidget spinner on hauska ja jännittävä stressilelu, joka soveltuu hienosti sorminäppärille ja jatkuvaa tekemistä kaipaaville ihmisille. Stressilelu on varmasti koukuttava ja sen on todettu vähentävän stressiä, lieventävän ahdistusta ja parantavan keskittymiskykyä. Fidget spinneriä voi käyttää milloin ja missä vain. Ota lelu mukaasi ulos, kouluun, työpaikallesi – minne vain. Lelu on helppokäyttöinen ja nopea ottaa esille. Et tarvitse kuin hetken, kun voit lumoutua fidget spinnerin pyörittämisen maailmaan.

Fidget spinner on tämän kauden kovin hittilelu, joka tulee olemaan trendikäs myös jatkossa!

Nyt saatavilla nopeasti Suomesta!

Vaikutu Fidget Spinnerin pyörivästä liikkeestä ja haltioidu sen vietäväksi. Hanki nyt koukuttava ja hauska Fidget Spinner stressilelu – leiki rennolla mielellä, lievennä stressiäsi ja ahdistusta arjen kiireessä!
Fidget Spinner toimitetaan pahvipakkauksessa, joka mahtuu postiluukusta.