facebook_pixel
Ale!

Fidget Spinner LED (valkoinen)

19,90  5,90 

10 varastossa

Kuvaus

Fidget Spinner LED-valoilla

LED-valoilla varusteltu fidget spinner -malli tarjoaa uusinta tekniikkaa ja räjäyttää tajuntasi. Tämä vallankumouksellinen ja upouusi fidget spinner -malli, jossa on vilkkuvat LED-valot, on mieletön lelu. LED-valot vilkkuvat ja hehkuvat upeasti sormihyrrän pyöriessä tarjoten monipuolisen ja kauniin värimaailman. Pyöriminen saa vilkkuvat valot toistamaan värit useissa erisävyissä. LED-valoilla varustettu malli tarjoaa huikean valoshown, joka ei jätä ketään kylmäksi vaan tekee myös kaverisi kateelliseksi. Valot voidaan laittaa päälle tai pois päältä valon kuvun nappia painaen.

LED-valot ovat erittäin pitkäikäiset eikä sinun koskaan tarvitse vaihtaa lamppuja tai korjata niitä. LED-valoilla varustettu sormihyrrä on fidget spinnerien luksusmalli ja tällä hetkellä fidget spinnerien uusinta uutta. LED-valoilla varusteltu malli vie fidget spinnerien kehityksen uudelle tasolle. Värien maailma tuo temppujen tekemiseen uuden mielenkiintoisen ja jännittävän piristyksen tai lisämausteen. Fidget spinner on stressilelu, joka auttaa sinua keskittymään ja tarjoaa mielenkiintoista tekemistä arjen keskellä. Pienen kokonsa ansiosta se on hyvin helppo ottaa mukaan aina sinne, missä tarvitset tekemistä. Ole porukkasi coolein ja hommaa vilkkuvilla LED-valoilla varusteltu fidget spinner edullisesti.

Fidget spinnerit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja turvallisia stressileluja. Fidget spinnerit todistetusti vähentävät ahdistusta, stressiä ja auttavat rentoutumaan. Voit käyttää lelua yhdellä tai kahdella kädellä ja opetella lukuisia hienoja temppuja. Lelun lähes kitkattomasti pyörivä laakeri mahdollistaa erittäin pitkäkestoisen pyörimisen. Pääset nauttimaan maagisesta valokarnevaalista usean minuutin ajan ja LED-valojen tarjoama värimaailma on huikeata katseltavaa. Fidget spinner -stressilelut tarjoavat käsillesi ja mielellesi näperreltävää ja stressilelun on todettu helpottavan stressiä arjen kiireen keskellä. Unohda muut turhat gadget -vempaimet ja osta nyt oma sormihyrräsi ja heittäydy LED-värimaailman ja pyörittämisen vietäväksi!