facebook_pixel
Ale!

Fidget Spinner+ alumiininen rainbow

21,90  6,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Fidget Spinner+ Rainbow – huippulaatua alumiinisena sateenkaaren väreissä

Upea ja laadukkaasti viimeistelty sateenkaaren värinen fidget spinner, jonka runko on valmistettu kestävästä alumiinista. Alumiinista valmistettu fidget spinner on kestävämpi ja painavampi kuin muovista valmistettu toveri. Alumiinirunkoinen sormihyrrä pyörii vieläkin kauemmin kuin vastaavat muoviset fidget spinnerit. Laadukkaat laakerit tietenkin mahdollistavat sen, että fidget pyörii useita minuutteja. Metallirunkoinen spinner on luonnollisesti muovirunkoista kestävämpi kolhuille eikä mene niin helposti rikki. Alumiinirunkoisen sormihyrrän kanssa ei yksinkertaisesti tarvitse olla yhtä varovainen kuin vastaavan muovirunkoisen sormihyrrän, joten voit rohkeammin kokeilla uusia temppuja.

Tyylikäs sateenkaaren väreihin viimeistelty fidget spinner on jokaisen sadepäivän (miksei myös aurinkoisen päivän) piristys. Tämän stressilelun kanssa huolesi keventyvät, ja lelu tuo hymyn huulillesi. Fidget spinner -stressilelut soveltuvat kaikille, ketkä kaipaavat sorminäperreltävää. Stressilelu saattaa helpottaa riippuvuuden oireita muun muassa tupakoinnin lopettajille. Todistetusti stressilelu lievittää ahdistusta sekä stressiä kiireen keskellä. Väitetään, että autistiset saavat myös helpotusta oloonsa näistä leluista. Se on ainakin varmaa, että alumiininen sateenkaaren väreissä oleva fidget spinner on erittäin koukuttava stressilelu ja saa sinut hyvälle sekä iloiselle mielelle.

Alumiininen fidget spinner sateenkaaren väreissä on mitä mainioin tapa tarjota viihdykettä tilanteisiin, joissa tarvitset purkaa energiaa. Spinnerin avulla voita tehdä erilaisia temppuja, joissa vain mielikuvitus on rajana. Voit myös opetella temppuja lukuisista Youtubeen ladatuista videoista tai opetella ja kehittää itse uusia temppuja. Sormihyrrää voi käyttää ulkona, koulussa tai työpaikalla -missä vain! Fidget spinner soveltuu niin lapsille kuin aikuisille.

Älä ota elämää liian vakavasti ja osta itsellesi näyttävä, hauska ja laadukas alumiininen sateenkaaren värinen fidget spinner edullisesti meiltä! Emme ota vastuuta, jos jäät koukkuun fidget spinnerin ihmeelliseen, pyörivään maailmaan!