facebook_pixel

Näin saat irti kesälukemisesta mahdollisimman paljon fidget spinnerin avulla!

Fidget spinner auttaa keskittymään kirjaanVihdoin on kesäloma! Pitkä kouluvuosi ja arkinen puurtaminen ovat takanapäin, ja nyt on aika keskittyä nauttimaan hyvin ansaitusta kesälomasta.

Vaikka koululaiset ja opetushenkilökunta ovat päässeet jo kesälaitumille, moni työläinen vasta odottelee loman alkua. Kesän suunnitelmat ovat jo kuitenkin selvillä, ja lomareissut on lyöty lukkoon koko heinäkuuksi. Tarkoitus on paeta kaupungin kuhinaa pariksi viikoksi ja viettää rentouttava loma luonnon helmassa oman mökin rauhassa.

Useimmiten mökkireissu kuluu uidessa, saunoessa ja lämmöstä nauttiessa. Mukaan on kuitenkin pakattava aimo annos kesälukemista, sillä tänä vuonna mökille on tarkoitus ripustaa riippumatto. Paikka on katsottu jo valmiiksi, ja suunnitelmissa on vajota keinun syleilyyn viihdyttävän kirjallisuuden kera.

Mikäpä nimittäin olisi sen parempi tapa rentoutua kuin maata matossa auringon välkettä ihastellen ja linnunlaulua kuunnellen hyvä kirja kainalossa. Kesälomalle ei ole juuri muita tavoitteita kuin kahlata läpi talven aikana kertynyt kirjakasa, joka on odottanut lukijaansa jo kuukausikaupalla.

Mitä tehdä, kun työajatukset tunkeutuvat mieleen myös lomalla?

Kesälukemisesta kannattaa ottaa irti kaikki mahdollinen: elämässä ei ole liikaa tilaisuuksia, jolloin vapaa-aikaa on niin runsaasti, että lukemisesta ehtii nauttimaan kaikessa rauhassa ilman kiirettä. Mikäli mökki on hyvin varusteltu, edes saunan lämmittämiseen ei kulu juuri aikaa.

Joskus lukemiseen keskittyminen voi kuitenkin olla vaikeaa: vaikka töistä on päässyt jo lomalle, mielessä pyörivät edelleen arkiset asiat ja työkuviot. Mieli lähtee kuin itsestään vaeltelemaan paperipinoihin, jotka kertyivät työpöydän kulmalle juuri ennen loman alkamista. Uudet projektit ja niiden käynnistäminen vaativat vastuunkantoa, ja siksi niitä pitäisi suunnitella ennen kuin loma on kokonaan päättynyt.

Otsa rypistyy yllättäen myös riippumaton pohjalla. Ajatus harhailee, eikä keskittymisestä tule mitään. Yhtäkkiä sinulla välähtää: muistat hankkineesi talvella fidget spinnerin, joka on suunniteltu helpottamaan stressiä vaikeissa tilanteissa. Olet itsekäyttänyt sitä lähinnä keskittymisen parantamiseen, sillä levottomuus on vallannut mielen monessa tilanteessa, eivätkä kädet ovat meinanneet pysyä aloillaan.

Fidget spinner pitää levottoman mielen kurissa

Fidget spinner on stressilelu, joka on suunniteltu helpottamaan keskittymistä ja lievittämään levottomuutta. Lelu ja sen toimintaperiaate ovat erittäin yksinkertaisia: keskustan ympärillä on kolmisakarainen tähti, joka pyörii vinhasti keskiosan ympäri. Kovimmat vauhdit saa, kun nappaa keskustasta kiinni tukevalla pihtiotteella, ja käyttää vapautuneita sormia tähden pyörittämiseen.

Lelua on saatavilla eri väreissä ja erilaisilla erikoisominaisuuksilla. Pieniä poikia vetää taatusti puoleensa vilkkuva led-rivistö, kun taas rauhoittavampi malli sopii aikuisempaan makuun.

Stressilelu auttaa keskittymään olennaiseen

Fidget spinner on oiva apulainen myös riippumaton pohjalle. Jos mieli meinaa olla levoton, huomio kannattaa keskittää yhteen asiaan. Fidget spinner auttaa tässä tavoitteessa.

Kun sormet askartelevat lelun parissa, ajatus rauhoittuu huomaamatta. Katse siirtyy siniselle taivaalle, ja korvat herkistyvät kuuntelemaan lintujen sirkutusta ja pulinaa. Teksti alkaa soljua pääkoppaan kuin itsestään, ja uppoat kuin huomaamatta uutuusdekkarin jännittävään maailmaan ennen kuin huomaatkaan.

Fidget spinner ei suinkaan ole yksi hyödytön uutuus vaan todellinen apuväline, mikäli keskittyminen on syystä tai toisesta heikentynyt. Stressilelu auttaa kohdistamaan huomion oikeisiin asioihin, jolloin ylimääräistä energiaa ei kulu ylimääräisiin asioihin. Tästä syystä fidget spinneriä voi käyttää myös esimerkiksi kouluissa levottomien lasten keskittymisen parantamiseksi.

Heitä pois työ- ja muut huolet ja tartu kirjaan. Varaa riipputuoliin mukaan myös kämmeneen sopiva fidget spinner, jota voit pyöritellä sormissasi näppärästi samalla, kun eläydyt kirjan sisäisiin maailmoihin. Arkiset asiat ovat pian pelkkä muisto vain, sillä fidget spinner päästää mielesi kesälaitumille!

Tilaa fidget spinnerit Suomesta kauttamme!